Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği-Denetimli Serbestlik Müdürlüğü-2023/1

Bağımlılıkla Mücadele seferberliği kapsamında Çorum Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Hitit Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliği ile Kumar Bağımlılığı hakkında seminer gerçekleştirilmiştir. 12 Ocak 2023 tarihinde Üniversitemiz Bağımlılık Merkezi Müdürü Doç. Dr. Selen ÖZAKAR AKÇA tarafından gerçekleştirilen seminer, Çorum Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nde olmuştur. Seminere Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne kayıtlı bireyler ve kurum personelleri katılmıştır. İnteraktif bir şekilde gerçekleşen seminerde, bağımlılığının ne olduğu, bağımlılığa sebep olan risk faktörleri, bağımlılık belirtileri ve bağımlılığın önlenmesi hakkında bilgiler verilmiştir. Seminer, dinleyicilerden gelen soruların cevaplanması ile sonlandırılmıştır.

Bu duyarlı çalışma için Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne teşekkür ederiz.