Çorum Yeşilay İl Koordinatörlüğü ile Yeni Proje Çalışması

Üniversitemiz Bağımlılık Merkezi ve Çorum Belediyesi Çocuk Meclisi Müdürü ve Çorum Yeşilay Şube Koordinatörü eşgüdümlü olarak yapılması planlanan proje çalışmaları için 11 Ocak 2023 tarihinde biraraya geldi. Bu projede Gençlik Kültür Merkezine gelen 11-14 yaş arasındaki çocuklarda bağımlılık ile ilgili duyarlılığın oluşturulması hedeflenmiştir. Bu kapsamda haftada bir gün Gençlik Kültür Merkezine gelen öğrencilerin 40 kişilik gruplar halinde Çorum Yeşilay Şube Koordinatörlüğü’ne getirilmesi, yaş gruplarına göre bağımlılık ve sağlıklı yaşam ile ilgili eğitimler verilmesi ve müzikli, danslı aktivitelerin yapılması planlanmıştır. Üniversite öğrencilerinin de bu aktivitelerde yer alması düşünülmüştür. İvedilikle kurumlar arası protokollerin hazırlanarak imzalanması kararlaştırılarak toplantı sona ermiştir.