Bağımlılık ile Mücadele Seferberliği-11

2019/2  sayılı  Cumhurbaşkanlığı  Genelgesi  ile  oluşturulan  Bağımlılıkla  Mücadele  Yüksek Kurulu'nun  26  Ocak  2021  tarihli  toplantısında  alınan  kararlar  arasında  "Bağımlılık  ile  Mücadele Seferberliğinin başlatılması ve bu kapsamda uyuşturucu, sigara ve nargile, alkol ve dijital bağımlılıkla mücadelenin  takvimlendirilerek  kampanyaya  dönüştürülmesi"  yer  almaktadır.  Anılan Yürütme Kurulu kararı kapsamında yükseköğretim kurumlarımızda öğrenim gören öğrencilere, “Tütün Bağımlılığı” ile mücadele kapsamında paylaşım yapılacaktır. Bu nedenle önlisans, lisans ve lisansüstü programlarında kayıtlı öğrencilere Bağımlılıkla Mücadele Yüksek Kurulu tarafından gönderilen dökümanlar aşağıda sunulmuştur. Yine tüm öğrencilerimize ekli dökümanların e-posta aracılığıyla gönderilmesi ve Basın Halka İlişkiler Birimi aracılığı ile de duyurulması sağlanmıştır.