Pasif İçiciliğe Son Kampanyası- Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Üniversitemizin Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi öncülüğünde, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu ve ilimiz Aile Sosyal Hizmetler Müdürlüğü işbirliği kapsamında gerçekleştirilen “Pasif İçiciliğe Son Kampanyası” seminerleri 5-6-7 Ekim 2022 tarihlerinde gerçekleştirilmiştir. Seminerde alanında uzman kişiler tarafından pasif içicilikten korunma yolları ve bağımlılıkla mücadele alanında bilgiler verilmiştir. “Pasif İçiciliğe Son Kampanyası” seminerlerini üniversitemiz öğrencileri ile gerçekleştirilmesinde emekleri olan  üniversitemiz öğretim görevlisi Yasemin KILIÇ'a ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü 'nde görev yapan Psikolog Hande ŞENTÜRK ve Sosyolog Yasemin BAYRAK'a teşekkür ederiz.

Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü