Laçin'de "10 bin Yeşil Can 10 Bin Yeşil Canan Projesi" Kapsamında Yürüyüş Etkinliği

Çorum Valiliği, Çorum Belediyesi, Hitit Üniversitesi, Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çorum Yeşilay Şubesi işbirliği ile gerçekleştirilen "10 bin Yeşil Can 10 Bin Yeşil Canan Projesi" kapsamında yürüyüş etkinliği düzenlendi. Üniversitenin kulüplerinde görev alan toplam 90 öğrencinin katıldığı etkinlik, 2022 yılında başlayan proje kapsamında gerçekleştirilen en geniş katılımlı etkinliklerden biri olma özelliğini taşıyor. Proje kapsamında kentteki 10 bin öğrenciye bağımlılıkla mücadele eğitimi verilerek çocuklar ve ailelerinin sigara, alkol ve internet bağımlılığına karşı korunması hedefleniyor.

20.04.2024 tarihinde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında bölgede 6 km'lik bir yürüyüş gerçekleştirildi.